Nike Roshe Run Uitverkoopimage

Valentijnsdag kan zijn gekomen en gegaan, maar dat betekent niet dat de liefde moet stoppen. Nike is de favoriet bij de fans Nike Roshe Run Schoenen Uitverkoop genomen en beheerd een rechte schot naar het hart van deze laatste Print uitlevering. Met een aardbei-geïnspireerde thema, een rijke rode stof bovenste rust aan boord van een sappige roze tussenzool, terwijl een flits van metallic zilver verlicht de Swoosh en een liefde hart patroon tabblad hiel voegt de finishing touch.

Dit keer rond de sneaker is ingevoerd om een ​​"Wind Blur" grafische boven gezien en een "Splatter" afbeelding hieronder te zien. Beide komen in een verscheidenheid van kleurstellingen, zodat iedereen in de hoop om een ​​paar te maken zou moeten weten dat ze niet hoeven te houden aan de donkere tinten hier te zien. Omdat de schoenen zijn klantgericht, nemen ze de standaard verkoopprijs van het Nike Roshe Run dames Aanbieding.

image

De Roshe Run is nog steeds uitglijden op planken en snel vliegen hen. Hier zien we een nieuwe schone kleurstelling van de Slip-On model. Zwart en wit, wit en zwart - het is een beproefde combinatie en er is een goede reden voor, het ziet er dope. De Nike Roshe Run Zwarte vrijdag 2015 is gevoelig voor het oppakken van nieuwe materialen om de paar maanden, maar het is nooit echt de Vac Tech look.

Dat is logisch gezien hoe Nike Sportswear begon weg terug van de VT behandelingen vlak voor de ike Roshe Run heren Uitverkoop opdagen op de planken, maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze nooit zullen ontmoeten. Deze vreemde nieuwe steekproef toont een schoen die is de helft Flyknit en half VT, met een bijzonder vreemde studding opdagen voor de hiel.

Roshes op Roshes op Roshes. Ja, honderden - - van de kleurstellingen van nieuwe klassieker sneak Nike Roshe Run Nieuw Groothandel oppervlak sinds haar geboorte ongeveer drie jaar geleden zijn er tientallen geweest. Hier is een andere, in de 'Premium' make-up die ervoor zorgt alleen de meest stijlvolle materialen worden gebruikt. Een grijze basis op de bovenste leidt tot marine leer panelen vorstelijk, met een Celeste Swoosh kijkt strak en mooi als een Italiaanse scooter op een zomerse dag.
Sign In or Register to comment.