Översyn Nike Skateboarding Shoe Story

Översyn Nike Skateboarding Shoe Story. Med lanseringen i Nike skateboard utbud av skor har Nike förlängt den nå in i en ny territorium och det är skateboarding samhället. nike free 5.0 herr billigt Nike har nu sin modell pryder alla nödvändiga sådana saker som kläder, skor, utrustning samband med skateboard och har lyckats skapa en unik identitet för dem med den här hittills outforskade marknad .Vanligen skoföretag har vanligtvis försökt att få värdefull affärs i den konkurrensutsatta basket idrott och lämnade planen utan kostnad för mindre företag att göra sig gällande i skateboard marknaden och de har haft möjlighet att hålla fast vid sin marknadsandel riktigt snyggt. nike air max 2015 herr rea De har hjälpt till i denna av att Nikes basket skor aldrig ansågs perfekt för skridskoåkning, men komforten och robust vriststöd var robust motiverande faktorer för vem som helst att använda dem för boarding liksom.

Men den tidiga de viktigaste 1990 bevittnade introduktion skateboard och du fick märken som DC skor eller stövlar kommer ut med skor som borde tyg, drag gummi, vackra plast öljetter och fantastiska sulor som föreskrivs top notch dragkraft. Detta i sin tur ledde till ett viktigt efterfrågan på skor som var släta och människor snabbt dispens med alla det traditionella kantiga ser skridskoåkning skor. I detta skede, Nike infört ett antal skor, vilket var generellt reinventions av de äldre typer , men fann att de kunde inte göra mycket av en buckla. Det var absolut under 2002, att Nike släppt sin Nike SB Dunk dalar med smyckningar som vadderade tungor och även en unik "Zoom Air" teknik inom sulorna . nike air max 1 dam billigt Även detta inte hitta mycket favör på marknaden, Nike släppt del fler stilar i form av den Nike SB Angus, Nike pas cher SB FC, Nike Professionell skateboard Delta Force och Coleman SB URL. Tyvärr för kaffevännen, också dessa inte tydligen imponera på marknaden.

Men, år 2004, när de undertecknade på Robert Rodriquez och släppte den Nike Skateboarding P-Rod, själva skateboard marknaden tog observera och mycket snart Nike vidare lanserade Nike Blazer SB med vadderade hundhalsband och samma "Zoom Air" -funktionen i sulorna. Denna speciella visade sig vara ett mästerstycke samt Nike fick sig etablerat på skateboard industrin tillsammans med ytterligare utsläpp som den Nike Skateboarding Tre och P-Rod II. Detta sporrade dessa på att frigöra andra Coleman SB Dunks i begränsas kvantitet och de var snabbt varvade upp av också nonskaters att sälja dem på mycket högre priser. converse skor dam rea Ny Nike Huarache skor för Basket. Vad som en gång gammal är definitivt ny igen. Jag älskar det uttryck. Det perfekt representerar vad vårt samhälle frågor att vara ". Populära" Populära kultur i förenta stater De united states verkar vara mycket cyklisk. Är du intresserad ett exempel? Soundtracket för film som jag har sett inom de sista 5 år innehåller spår från 80-talet. Vill annan? Jag förstår. Girighet ändå verkar vara bra. Hur många Test Retros har sjunkit i den sista 10 år? Okej, att man inte kommer att räknas. Air Jordans kommer alltid att vara populära.
Sign In or Register to comment.